Close

Ljudkablar

Tillverkare

Ljudkablar Det finns 79 produkter.

Vare sig det gäller en ersättningskabel för dina hörlurar eller kompletta tillbehör till ditt hemmabio eller ljudsystem så hittar du dina audio tillbehör hos oss.

Vi erbjuder bland annat: AUX-förlängningskabel, anslutningskablar till bilen & mobiltelefonen, RCA kablar av alla olika typer för anslutning av högtalare eller baslådor eller mer industriella lösningar som högtalarkabel & övriga kablar upprullade på rulle.

Underkategori

 • 3.5 mm Förlängningskabel

  Förlängningskablar med standard 3.5mm minijack som vanligen används av de flesta enklare enheter så som datorhögtalare, bilstereo, hörlurar & headset. Denna typen av ljudkabel kallas vanligen för AUX-kabel och är densamma. Vi erbjuder förlängningskablar i mängder av olika längder färger och utföranden. 

 • 3.5 mm Ljudkabel

  Ljudkablar utrustade med 3.5mm minijack kontakt som vanligen används av de allra flesta enheter så som mobiltelefoner, smartphones, hörlurar/headset och finns ofta även i din bilstereo. Användningsområdet är ofta just att ansluta exempelvis din mobiltelefon till bilens stereo eller kanske din surfplatta till högtalare. Nedan finner du AUX kablar i mängder av längder, färger och utföranden.

 • Ljudadapter

  Här hittar du högkvalitativa Ljudadapters för omvandling av dina ljudkablar. Vi erbjuder ett brett sortiment av mängder av olika Ljudadapters och förgreningar. 

 • RCA kabel

  RCA-kablar till Lågpris. RCA-kablar används vanligtvis för överföring av ljudsignaler men är även kompatibla att överföra video. Oavsett vilken kabel du söker så har vi kablar för just din anslutning. 

 • Högtalarkabel på Rulle

  Högtalarkabel på rulle är vanligt förekommande vid lite större kopplingar såsom inbyggnadshögtalare eller koppling av PA-högtalare / Loudspeakers. Här hittar du vårt sortiment av ljudkabel upprullade på rulle till bästa pris.

 • Toslink Ljudkabel

  Toslink är en typ av kabel för överföring av digitalt ljud och vanligt förekommande i flera ljudkopplingar. Här hittar du kablar, adapters, förgreningar och andra ljudkablar du kan komma att behöva vid uppkoppling av ditt system.

per sida
Visar 1 - 16 av 79 produkter
Visar 1 - 16 av 79 produkter
Close