Close

Bilhållare

Tillverkare

Bilhållare Det finns 48 produkter.

Här hittar du vårt sortiment av Mobil hållare till bilen i mängder av utseenden, kompakta/funktionella modeller och olika färger. Vi erbjuder garanterat något som passar din mobil eller surfplatta. Mobil hållare är ofta av så kallade universala modeller vilket betyder att artikeln passar med alla eller de flesta mobtelefoner. Sedan finns det hållare som är tillverkade för vissa specifika mobiltelefoner eller av inom ramen av exempelvis 3"-6" (tum på din mobiltelefons LCD-skärm.)

En vanligare modell består av en mindre magnetisk hållare som ofta fästes på din bils ventilationsgaller, och sedan en magnetisk "bricka" bakom ditt mobilskal som gör att du snabbt och enkelt kan sätta fast och lossa din mobiltelefon från hållaren vid behov.

En annan vanligt förekommande modell är en större typ av hållare som ofta fästes på bilrutan eller instrumentpanelen och har ofta många funktionella egenskaper. Denna typ av hållare är bekvämast vid längre körsträckor eller om du inte har behovet att lossa din enhet under körsträckan.

per sida
Visar 1 - 16 av 48 produkter
Visar 1 - 16 av 48 produkter
Close