Close

Universala tillbehör

Tillverkare

Universala tillbehör Det finns 184 produkter.

Universala tillbehör för alla enheter, Iphone, Samsung, Nokia, mfl, välj bland hörlurar & headset, mobilskal, laddare och övriga prylar/tillbehör.

Underkategori

 • Hörlurar

  Många anser att dina hörlurar eller ditt headset är det viktigaste och mest betydande tillbehöret. Med ett par ordentliga hörlurar till din (Modell) slipper du störas av brus i dina samtal på grund av brusreducering, du kan njuta av fantastisk ljudkvalitet oavsett om du är hemma, sitter på tåget, eller någon annan stans. Oftast så erbjuds just den allra bästa ljudkvaliteten med ett kabel anslutet headset. Vi erbjuder hörlurar i mängder av olika typer, modeller och utseenden i flertalet prisklasser och för alla tillfällen. Nedan hittar du hörlurar och headset specifikt kompatibla med din enhet.

 • Trådlösa hörlurar

  Trådlösa Bluetooth anslutna hörlurar och headsets har blivit vanligare och vanligare speciellt under det senaste åren har tillverkarna och varumärken framställt fantastiska trådlösa hörlurar genom avancerad teknologi som i vissa fall låter oss njuta av underhållning och prata i telefon utan att ansluta en ljudkabel mellan hörlurarna och vår mobiltelefon.

  Trådlösa hörlurar förekommer i flertalet modeller och utseenden i varierande prisklasser och är ofta kompatibla med samtliga enheter som stödjer Bluetooth.

  Nedan hittar du vårt sortiment av trådlösa hörlurar och headsets för alla tillfällen!

 • Mobilhögtalare

  Köp högkvalitativa Mobilhögtalare för alla dina enheter.

 • Dockningsstationer

  Högkvalitativa Dockningsstationer för alla din enheter. Välj bland USB-C, Micro-USB & Lightning kontakt för att passa just dina enheter. 

 • Bilhållare

  Här hittar du vårt sortiment av Mobil hållare till bilen i mängder av utseenden, kompakta/funktionella modeller och olika färger. Vi erbjuder garanterat något som passar din mobil eller surfplatta. Mobil hållare är ofta av så kallade universala modeller vilket betyder att artikeln passar med alla eller de flesta mobtelefoner. Sedan finns det hållare som är tillverkade för vissa specifika mobiltelefoner eller av inom ramen av exempelvis 3"-6" (tum på din mobiltelefons LCD-skärm.)

  En vanligare modell består av en mindre magnetisk hållare som ofta fästes på din bils ventilationsgaller, och sedan en magnetisk "bricka" bakom ditt mobilskal som gör att du snabbt och enkelt kan sätta fast och lossa din mobiltelefon från hållaren vid behov.

  En annan vanligt förekommande modell är en större typ av hållare som ofta fästes på bilrutan eller instrumentpanelen och har ofta många funktionella egenskaper. Denna typ av hållare är bekvämast vid längre körsträckor eller om du inte har behovet att lossa din enhet under körsträckan.

 • Smartklockor

  Här hittar du vårt sortiment av smartklockor / smartwatch i snygga och smarta utföranden från flertalet varumärken. Vi bjuder alltid på frakten!

per sida
Visar 1 - 16 av 184 produkter
Visar 1 - 16 av 184 produkter
Close