Close

IPhone 8

Tillverkare

IPhone 8 Det finns 328 produkter.

Den senaste och omtalade tillökningen i Apples serie av Iphones, Telefonen lanseras 22 september 2017. Olikt sina föregångare så lanseras nu IPhone 8 i en unik design tillverkad in helt i glas. Apple presenterar världens populäraste kamera som väntas vara ännu vassare än tidigare, Apple utlovar även det mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone och har lagt till önskade funktioner såsom tillgång till trådlös laddning med en enklare design. 

Den nya designen i glas är konstruerad att stå emot vatten och damm, men givetvis så är telefonen på grund av sin utformning och design känsligare än tidigare modeller. Det är extra viktigt om du är ägare av en IPhone 8 / IPhone 8 Plus att du använder ordentliga mobilskal / mobilfodral samt skärmskydd för att skydda telefonen emot stötar och fall.

Underkategori

 • iPhone 8 Skärmskydd

  iPhone 8 Skärmskydd - Skydda din iPhone 8 på bästa sätt, du som ägare av en iPhone 8 är förmodligen fullt medveten om att Apples populära telefon är väldigt känslig. Köp till ett ordentligt skärmskydd och bibehåll din telefons LCD skärm intakt. Faktum är att det bästa sättet att skydda din enhet är med hjälp av ett iPhone 8 Skärmskydd. Vi rekommenderar att du använder ett skärmskydd i härdat glas för bäst skydd.

 • iPhone 8 Skal

  iPhone 8 Skal & Mobilskydd - Här hittar du vårt utbud av skal och mobilskydd för din iPhone 8, vi erbjuder trendiga skal från mängder av välkända och populära varumärken såsom iDeal Of Sweden, Krusell, Apple, Celly, Muvit och många fler. Var noga med att köpa till ett ordentligt iPhone 8 Skärmskydd för att skydda din enhet så gott det går.

 • iPhone 8 Fodral

  iPhone 8 Fodral / Skal & Tillbehör - Stort utbud av iPhone 8 fodral/plånboksfodral/mobilväskor & övriga tillbehör till iPhone 8. Vi erbjuder mängder av tillbehör från populära och välkända varumärken och erhåller både lyxiga och mer vardagliga mobiltillbehör.

 • iPhone 8 Laddare

  Laddare / USB-kablar / Trådlösa laddare till iPhone 8 - Här hittar du vårt sortiment av laddare/kablar/trådlösa laddare till din iPhone 8. Vi erhåller mängder av tillbehör för din iPhone 8 från välkända och populära varumärken/tillverkare.

per sida
Visar 1 - 16 av 328 produkter
Visar 1 - 16 av 328 produkter
Close