Close

IPhone 8 Plus

Tillverkare

IPhone 8 Plus Det finns 249 produkter.

Under Apples senaste lanseringar har vi fått ta del av att Apple släpper även sin utökning i IPhone-serien i en större modell och även denna gång presenterar Apple Iphone 8 Plus. Utrustad med den 5,5 tums Retina-HD skärm som Apple presenterat samtidigt som telefonen och den senaste uppdateringen av världens mest använda kamera är förväntningarna stora. Det som är säkert är att IPhone 8 / IPhone 8 Plus är en häpnadsväckande smartphone tillverkad helt i glas med de senaste funktionerna såsom trådlös laddning och vattentålighet. 

Den nya designen i glas är konstruerad att stå emot vatten och damm, men givetvis så är telefonen på grund av sin utformning och design känsligare än tidigare modeller. Det är extra viktigt om du är ägare av en IPhone 8 / IPhone 8 Plus att du använder ordentliga mobilskal / mobilfodral samt skärmskydd för att skydda telefonen emot stötar och fall.

Underkategori

 • iPhone 8 Plus Skärmskydd

  iPhone 8 Plus Skärmskydd - Köp skärmskydd och övriga mobiltillbehör du behöver från oss. Vi erbjuder ett brett sortiment av skärmskydd i härdat glas för både fram och baksida till din iPhone 8 Plus. Skydda din enhet med ett ordentligt skärmskydd, välj produkter från populära varumärken såsom iDeal Of Sweden, Copter, ZAGG och många fler. Hos oss handlar du alltid till fri frakt och till låga priser.

 • iPhone 8 Plus Skal

  iPhone 8 Plus Skal/Mobilskydd - Köp mobiltillbehör och skal hos oss, vi erbjuder ett brett sortiment av trendiga skal från välkända tillverkare såsom: iDeal Of Sweden, Celly, Champion, Muvit, Krusell, Apple och många fler. 

 • iPhone 8 Plus Fodral

  iPhone 8 Plus Fodral - iPhone 8 Plus Fodral/Plånboksfodral/Mobilväska - Köp fodral och övriga mobiltillbehör du behöver hos oss. Vi erbjuder ett brett sortiment av trendiga mobilfodral & tillbehör. Ge din iPhone 8 Plus ett ordentligt skydd med ett mobilfodral från välkända och populär varumärken såsom: iDeal Of Sweden, Muvit, Champion, Celly, Apple, Krusell och många fler.

 • iPhone 8 Plus Laddare

  iPhone 8 Plus Laddare & USB-kablar - Har du som många andra lyckats slarva bort eller haft sönder din iPhone 8 Plus laddare? Inga problem, med snabba leveranser och låga priser behöver du inte oroa dig för att din iPhone 8 Plus ska ladda ur. Köp en ny laddare eller USB-kabel att ha i bilen, på jobbet eller varför inte i sommarstugan? Här hittar du laddare som är kompatibla med din iPhone 8 Plus.

per sida
Visar 1 - 16 av 249 produkter
Visar 1 - 16 av 249 produkter
Close