Close

IPhone X / XS

Tillverkare

IPhone X / XS Det finns 307 produkter.

iPhone X / XS - Framtidens smartphone där skärmen och telefonen är enade, Skärmen som täcker hela telefonens framsida har fått storleken på imponerade 5,8 tum och givetvis är även iPhone X utrustad med Apples senaste Super-Retina HD skärm. Och är den enda iPhone från serien som har ett kontrast-förhållande på 1000000:1. Vid Apples presentation av telefonen så talades det om det starkaste glaset som någonsin suttit på en iPhone samt att telefonen är vatten och damm tålig. Vi vill dock betona att det är viktigt att skydda din enhet emot damm, smuts och stötar. Därför är det extra viktigt att du köper till ett bra och ordentligt skärmskydd samt mobilskal.

Underkategori

 • iPhone X Skärmskydd

  iPhone X Skärmskydd / Mobilskydd - Högkvalitativa skärmskydd i härdat glas för fram och baksida. Köp alla skydd och tillbehör du behöver till din iPhone X från oss, skydda din enhet med ett ordentligt skärmskydd tillverkat i härdat glas. Vi erbjuder ett brett sortiment med flertalet välkända och populära varumärken såsom: Copter, iDeal Of Sweden, ZAGG och många fler. Hos oss handlar du alltid till låga priser och fria leveranser.

 • iPhone X Mobilskal

  iPhone X Skal/Mobilskydd - Köp mobilskal och tillbehör som du behöver hos oss. Trendiga mobilskal för ett ordentligt skydd till din iPhone X från mängder av populära varumärken såsom: iDeal Of Sweden, Celly, Muvit, Champion, Melkco, Krusell, Apple och många fler.

 • iPhone X Fodral

  iPhone X Fodral - iPhone X Fodral/Plånboksfodral/Mobilväska - Köp fodral och tillbehör som du behöver hos oss. Trendiga mobilfodral för ett ordentligt skydd till din iPhone X från mängder av populära varumärken såsom: iDeal Of Sweden, Celly, Muvit, Champion, Melkco, Krusell, Apple och många fler.

 • iPhone X Laddare

  iPhone X Laddare & USB-kablar - Har du som många andra lyckats slarva bort eller haft sönder din iPhone X laddare? Inga problem, med snabba leveranser och låga priser behöver du inte oroa dig för att din iPhone X ska ladda ur. Köp en ny laddare eller USB-kabel att ha i bilen, på jobbet eller varför inte i sommarstugan? Här hittar du laddare som är kompatibla med din iPhone X.

per sida
Visar 1 - 16 av 307 produkter
Visar 1 - 16 av 307 produkter
Close