Close

Samsung Galaxy Xcover 4

Tillverkare

Samsung Galaxy Xcover 4 Det finns 1 produkt.

Mobiltillbehör / Fodral / Skärmskydd m.fl. till: Samsung Galaxy Xcover 4 / SM-G390F - Är Samsungs senaste tillskott av Xcover serien som blivit uppskattad världen över på grund av av sin fantastiska tålighet, mobiltelefonen är ip68-certifierad och är damm/vattentät upp till 1.5 meters djup under 30 minuter vilket har gjort Xcover 4 till en populär arbetstelefon som tål att åka i backen. Samsung Galaxy XCover 4 är även MIL-STD-810G certifierad. Det bästa skyddet du kan erhålla på dagens marknad är helt klart en IP-klassad mobiltelefon som du sedan kompletterar med ett ordentligt mobilskal/mobilfodral & skärmskydd.

Här hittar du vårt noggrant utvalda sortiment av tillbehör till Samsung Galaxy Xcover 4:

Underkategori

  • Xcover 4 Skärmskydd

    Samsung Galaxy Xcover 4 Skärmskydd - Att Samsungs senaste tillskott i Xcover serien är dels IP68 certiferad, MIL-STD certifierad, vattentålig och inte minst sagt stöttålig är någonting vi alla är överens om. Men oavsett hur tålig mobiltelefonen är så är alltid mobilskärmen den känsligaste punkten på din Xcover 4. Alla LCD-slärmar kommer med tiden att slitas, få repor olika mycket beroende på skötsel och påfrestningar på skärmen. Det absolut bästa sättet att motverka skador, slitage och framför allt repor på skärmen är genom att installera ett ordentligt skärmskydd. Ett skärmskydd i härdat glas kan ses som en billig försäkring istället för en dyr reparation ifall ditt glas skulle brista.

    Vi rekommenderar alltid att du kombinerar ett skärmskydd tillsammans med ett mobilskal/mobilfodral för bästa möjliga skydd av din Samsung Galaxy Xcover 4.

    Här hittar du övriga kategorier med tillbehör som är kompatibla med Xcover 4: 

    Hörlurar Bilhållare Laddare Trådlösa hörlurar Billaddare

Visar 1 - 1 av 1 produkt
Visar 1 - 1 av 1 produkt
Close