Close

Kablar

Tillverkare

Kablar Det finns 147 produkter.

Datorkablar och kontakter till Lågpris & fri frakt. Här hittar du vårt sortiment av olika datorkablar, kontakter och adapters för anslutning eller utökning av anslutningen till din PC & Mac både in och utvändigt.

Underkategori

 • USB-kablar

  Stort urval av USB-kablar till lågpris & fri frakt. Beställ USB-kablar med olika längder, utseenden, funktioner och användningsområden. Vi erbjuder de mesta inom USB-adapters, USB-kablar, förlängningar och liknande kablar.

 • Skärmkabel

  Skärmkablar & övriga högkvalitativa kablar till Lågpris & fri frakt. Vanligt förekommande skärmkablar för bildskärmsanslutningar är exempelvis: DVI, HDMI, VGA, Displayport (DP), Mini-Displayport (Mini-DP). Vilken kabel du behöver i ditt fall hittar du enklast genom att jämföra med din ursprungliga kabel eller kika på uttaget i din enhet (exempelvis på baksidan av ditt grafikkort.)

 • Nätverkskabel

  Nätverkskablar - Olika längder till Lågpris & fri frakt. Oavsett vad du letar efter för nätverkskabel så erbjuder vi mängder av nätverkskablar i olika längder, utseende och standards. TP-kabel med RJ-45 kontakt delas upp i olika kategorier exempelvis: UTP,STP,FTP,STP med flera i regel är det ingen större skillnad på dessa olika standards utan betyder exempelvis hur väl kabeln hanterar störningar och elektromagnetiska störningar. Och spelar ingen större roll för en användare utan dessa behoven. Vad som kan vara intressant är vilken nummerkategori eller standard som kabeln är placerad i då det har med hur hög hastighet TP-kabeln klarar av. Kategori 5 eller CAT-5 som det vanligen kallas är en kategori som betyder att kabeln klarar av överföringshastigheter på upp till 100/mbps. Kategori 5e är en standard som klarar nätverks hastigheter på upp till 1000/mbps. Och sist men inte minst hittar vi Kategori 6 även känt som: CAT-6 & CAT6 som är en nätverkskabel som används för att ansluta noder med varandra. Då Gigabit nätverk blir vanligare och vanligare förekommer denna kategori av kablar mer och mer kabeln är utrustad med 8 ledare och använder samtliga 8 för överföringshastigheten.

 • AUX-kabel

  AUX-kablar - Billiga och högkvalitativa ljudkablar för ljudöverföring i hög kvalitet. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment för high-end ljudupplevelser, till enklare kablar till exempelvis din bilstereo för en roligare körupplevelse.

 • Interna Datorkablar

  Vi har massor med bra interna datorkablar för ditt datorbygge. Kablar, anslutningar och adapters till pressade priser och snabba fria leveranser. Vi hjälper dig gärna att välja typ av tillbehör beroende på din situation, behov & kompatibilitet.

 • Strömkablar

  Strömkabel & adapters för anslutning av din dator och övriga enheter till elnätet. Vi erbjuder kablar, förlängningar, adapters och övriga tillbehör du kan komma att ha användning för när du ansluter din dator eller dina datortillbehör till elnätet.

 • FireWire

per sida
Visar 1 - 16 av 147 produkter
Visar 1 - 16 av 147 produkter
Close