Close

Produkter från varumärket: Deltaco

Deltaco produkter till lägre priser!


Deltaco är ett Svenskt varumärke och tillverkare av hemelektronik och erbjuder ett brett sortiment av mobiltillbehör och mobilitet som blivit välkända för att vara hållbara och prisvärda att använda dagligen. 


Och sedan starten 1992 har varumärkets serier av högkvalitativa produkter ökat till att Deltaco erbjuder heltäckande lösningar för de allra flesta hem. Vad som brukar uppskattas med Deltaco utöver deras höga standard på kvalitet är att företaget lämnar goda garantier och garantivillkor. Exempelvis är 5-års garanti vanligt förekommande på Deltaco produkter, och när det kommer till premium artiklar såsom serien “Deltaco Prime” lämnar dem livstidsgaranti på samtliga produkter.


DELTACO GAMING


Deltaco släppte i slutet av 2017 "DELTACO GAMING" där varumärket presenterar sitt eget utbud av datortillbehör med inriktning på E-sport. DELTACO GAMING består av diverse gaming-tillbehör såsom tangentbord, möss, hörlurar och övriga tillbehör för din spelupplevelse. Fler kategorier och produkter väntas komma under slutet av 2017.


BUTIKSFÖRPACKADE KABLAR


Är en serie produkter från varumärket och är kanske den mest populära lösningen från deltaco där företaget presenterar de kablar vi finner i våra fysiska butiker för anslutning av allt från antennkablar, Apple & Android synkronisering, skärmkablar, nätverkskablar till USB-kablar och liknande.


DELTACO PRIME


Deltaco Prime är en serie produkter från varumärket som klassificeras som premiumprodukter och deras allra mest välarbetade produkter med exceptionell standard och mycket hög kvalitet. På DELTACO PRIME artiklar erbjuder företaget livstids garanti. Många artiklar från sortimentet har blivit mycket uppskattade och populära på grund av sin high-end standard samt förhållandevis låga priser för att vara premiumprodukter.


per sida
Visar 1 - 16 av 79 produkter
Visar 1 - 16 av 79 produkter
Close