Gå vidare till innehåll

Information

Smart View Cover - Guide/installation

Av Admin Anställda 02 Aug 2023


Vad är ett Smart View Cover?

Smart-View-Fodral-Cover

Smart View är en serie fodral som är speciellt utformade för att fungera tillsammans med din enhet. Vanligtvis en smartphone eller surfplatta. Dessa fodral skiljer sig mot vanliga fodral genom att ha avancerade funktioner och teknologi som gör att det kan interagera med enheten och ge extra användarvänlighet. Vanligtvis har Smart View Covers en specifik design och funktionalitet som matchar enhetens egna funktioner och sensorer. (Observera att produkten behöver installeras korrekt för att kunna integrera med din enhet och fungera ordentligt.)

Vilka fördelar har ett Smart View Fodral?

Fördelarna med ett Smart View Cover kan variera beroende på tillverkare och modell, men här är några av de vanligaste fördelarna:

Observera att: Det är viktigt att notera att fördelarna och funktionerna hos ett Smart View Cover kan variera beroende på modell och tillverkare. Det är alltid bra att undersöka olika alternativ och läsa recensioner innan du köper ett för att se vilka funktioner som erbjuds och om de passar dina behov och önskemål.

 • Automatisk skärmavstängning: Ett Smart View Cover har ofta en sensor
  Smart-View-Cover-Funktioner
  som känner av när omslaget är stängt. När du stänger fodralet, stängs enhetens skärm automatiskt av för att spara batteri och förhindra oavsiktlig tryckning på skärmen.
 • Automatisk skärmtändning: På samma sätt som omslaget känner av när det stängs, kan det också känna av när det öppnas. Detta leder till att enhetens skärm tänds automatiskt när du öppnar fodralet, vilket ger en snabb och bekväm upplevelse.

 • Information i realtid: Vissa Smart View Covers har ett fönster eller en speciell yta på framsidan där du kan se grundläggande information utan att behöva öppna fodralet. Det kan visa tid, datum, batterinivå, meddelanden och annan relevant information.

 • Snabb åtkomst till appar: Med vissa Smart View Covers kan du snabbt komma åt vissa appar direkt från fodralets framsida, utan att behöva öppna det. Till exempel kan du svara på samtal, kontrollera musikspelaren eller hantera meddelanden utan att avbryta fodralet.

 • Skärmskydd: Förutom de smarta funktionerna erbjuder Smart View Covers också det grundläggande skyddet för din enhets skärm och baksida. De kan hjälpa till att förhindra repor, smuts och mindre stötar som kan skada din enhet.

Installation av ett Smart View Fodral:

Smart-View-Case-Scanna-QR-Kod

Ett Smart View Cover med en QR-kod är vanligtvis avsett att användas med en specifik enhet, och QR-koden hjälper till att automatisera installationen och anpassningen av det smarta omslaget för din enhet. Om du har fått ett Smart View Cover med en QR-kod, följ dessa steg för att installera det: (Observera att dessa steg kan skilja sig från enhet till enhet och ger dig bara en överblick av hur installationen går till).

 1. Se till att din enhet är kompatibel: Kontrollera först om det smarta omslaget är kompatibelt med din enhet. Detta anges vanligtvis på förpackningen eller i den medföljande dokumentationen. Läs instruktionerna noggrant innan du påbörjar installationen.

 2. Skanna QR-koden: Öppna appen och leta efter alternativet för att installera eller ansluta det smarta omslaget. Vanligtvis finns det en knapp eller ett alternativ för att skanna en QR-kod. Tryck på det och rikta din enhets kamera mot QR-koden som medföljde omslaget. Appen kommer att känna igen QR-koden och ladda ner de relevanta inställningarna för ditt omslag. För vissa enheter kan du behöva godkänna nedladdning av appar utanför appbutik om nedladdningen sker via hemsidan.

 3. Följ installationsanvisningarna: När QR-koden har skannats börjar appen installera de nödvändiga anpassningarna för ditt Smart View Cover. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationsprocessen.

 4. Justera inställningarna: När installationen är klar kan du behöva justera några inställningar för att göra det smarta omslaget mer användbart och anpassat efter dina preferenser. Detta kan innebära att du väljer vilka appar som ska ha tillgång till omslagets funktioner, hur informationen ska visas på skärmen och liknande.

Notera att installationsprocessen kan variera beroende på märke och modell av det smarta omslaget samt din enhet. Om du stöter på problem eller har frågor, se till att konsultera den medföljande dokumentationen eller tillverkarens webbplats för ytterligare support och information.

Inställningar på din enhet

För att få ett Smart View Cover att fungera korrekt kan du behöva ändra några inställningar på din enhet. Precis vilka inställningar som behöver justeras kan variera beroende på vilket märke och modell av Smart View Cover du har och vilken enhet du använder det med. Här är några vanliga inställningar som du kan behöva ändra:

 1. Smart Cover-inställningar: Om din enhet har specifika inställningar för Smart View Covers, gå till enhetens inställningsmeny och leta efter en sektion som kan vara namngiven "Skärmlås" eller "Smart Cover". Här kan du aktivera funktioner som automatisk skärmavstängning när fodralet stängs och automatisk skärmtändning när det öppnas.

 2. Visa viktiga information: Om ditt Smart View Cover har en visningsyta på framsidan där du kan se information som tid, datum, meddelanden etc., kontrollera om det krävs några inställningar för att aktivera denna funktion. Ibland kan det finnas en speciell app eller inställning som behöver aktiveras för att möjliggöra detta.

 3. Tillåt snabb åtkomst till appar: Om fodralet erbjuder snabb åtkomst till vissa appar från dess framsida, kontrollera om du behöver konfigurera vilka appar som ska vara tillgängliga på detta sätt. Det kan finnas en inställning där du kan välja vilka appar som ska visas på framsidan av fodralet.

 4. Kalibrera sensorer: Vissa Smart View Covers har sensorer som känner av när fodralet öppnas eller stängs. Om du märker att dessa funktioner inte fungerar som förväntat, kan det vara värt att kalibrera sensorerna enligt tillverkarens anvisningar.

 5. Anpassa skärmdisplay: Om fodralet har en skärmvisningsfunktion där du kan se information genom ett fönster, kan du behöva justera inställningar för hur informationen visas på den lilla displayen.

För att hitta de exakta inställningarna för ditt Smart View Cover, titta i den medföljande dokumentationen eller besök tillverkarens webbplats för support och anvisningar. Om du inte hittar de nödvändiga inställningarna kan du också kontakta tillverkarens kundsupport för att få hjälp med att konfigurera fodralet korrekt.

Föregående inlägg
Nästa inlägg

Tack för att du prenumererar

Denna emailadressen har registrerats

Välj alternativ

Nyligen tittade på

Ändra alternativ
Back In Stock Notification
this is just a warning
Kundvagn
0 artiklar