BEHIND THE SCENE

Vår affärsidé, vision & marknad

Om oss

Kundnöjdhet - Vi tror stenhårt på konceptet buzz marketing, därför är det en av våra grundläggande mål att alltid till vår yttersta förmåga sträva efter att alla kunder skall vara nöjda. Om ett missnöje uppstår ska konflikthanteringen ske på ett sådant exceptionellt bra sätt att i de allra flesta fall lyckas vi vända kundens missnöje.

Fokus på varje enskild artikel - En kombination av attraktiva produktbilder, en egenskriven detaljrik och informativ produktbeskrivning är något vi lägger stor vikt på. Dels för att säkerställa att kunden beställer en kompatibel produkt till sin enhet. Men även för att ge produktsidan en god organisk synlighet på internet.

Sunnerberg Teknik bedriver försäljning av tekniska och hemelektroniska produkter. Vi erhåller ett brett, noga utvalt sortiment med inriktning på tillbehör till mobiltelefoner, surfplattor samt datorer.

Låga kostnader = Attraktiv prisbild - Genom helt automatiserad orderhantering i kombination med stora inköp har vi lyckats med att erbjuda en attraktiv prisbild till slutkunden.

Sedan 2015 har vi finslipat vår strategi för att uppnå våra tre huvudsakliga mål som verksamhetens affärsidé grundar sig i:

Vi lägger stort fokus på kundnöjdhet, prisbild & produktsäkerhet ~10000 högkvalitativa artiklar Över 300,000 nöjda kunder Genom väl kontrollerade logistiklösningar skickas alla beställningar snabbt efter att beställningen inkommer till oss. Vi erhåller samtliga produkter i vårt nybyggda lager på 458m²

VI värdesätter dina åsikter

Vi vill gärna höra från dig - använd formuläret för att skicka oss dina meddelanden eller idéer. Kundtjänst sker via formulär. Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan. Om du har frågor avseende en beställning så ber vi dig att bifoga ordernummer/kundnummer. Om din fråga angår returnering av en produkt, titta gärna under våra kundtjänst-flikar där mer information om hur du gör en retur finns.