Köpvillkor

Allmänt

För att få handla på www.sunnerbergteknik.com måste du vara över 18 år eller erhålla vårdnadshavares tillstånd. Vid beställning i vår butik träffas avtal om köp när din beställning har blivit godkänd.

När du skickar din beställning godkänner du samtidigt att dina namn-,person och övriga angivna orderuppgifter registreras i vår kunddatabas. Dessa uppgifter kan komma att användas i statistikändamål samt analytiska syften. Det är inte tillåtet att handla med annan persons personuppgifter, utan denna personens medgivande.

Vi reserverar oss för slutförsäljning. 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. SunnerbergTeknik reserverar sig för eventuella fel, exempelvis pris, kampanjer eller övriga produktuppgifter som kan uppstå i vår butik.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Du har enligt lag rätten att inspektera produkten/erna i viss mån och på ett vårdat sätt. Vi förbehåller oss rätten till att göra prisavdrag för kostnaden kunden orsakat efter en ånger. 

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service / kundservice

För garanti skall du som konsument i första hand vända dig till tillverkaren. Vi kan även hjälpa dig med detta. Du har som konsument rätt till att reklamera ett köp som varit defekt vid leveransen. Om inget annat anges vid köp erhåller du 2-års garanti från Sunnerberg Teknik.

Är du i behov av kundtjänst eller support? Kontakta oss via kontakta oss formuläret.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade försändelser:

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150.00 SEK.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.
Se även konsumentverket och distansavtalslagen.